01 6 / 2015

Όλοι έχουμε τα πράγματα, και παίρνουμε αυτά τα πράγματα κάθε φορά πουπηγαίνουμε. Πορτοφόλια, κλειδιά αυτοκινήτων, κινητά τηλέφωνα, κουτάβια, δισκία,γυαλιά ηλίου, εσείς το όνομα! Όταν είστε έξω και περίπου, αυτά τα πράγματα πουχρειάζεται ένα σπίτι, και ότι το σπίτι είναι μια τσάντα. Δεν έχει σημασία ανπρόκειται για μια τσάντα duffle adidas, τσάντα ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ™, ή σακίδιο Burton ®. Καθιστά τη ζωή ευκολότερη, και να κάνουμε εμείς έτσι!
Γεια σου. 

Το όνομά μας είναι Zappos, και είμαστε εδώ για να βρείτε την τέλειατσάντα.
Κυρίες (και ίσως μερικοί άνδρες, πάρα πολύ) παντού θα πέσει πάνω από το κεφάλιτακούνια για εκτεταμένη συλλογή καθημερινή πορτοφόλια και τσάντες σχεδιαστών.Έχουμε όλους τους μεγάλους — Marc Jacobs, Kipling ®, Baggallini ®, Dooney &Bourke ™ και Michael Kors (να αναφέρουμε μόνο μερικά). Πηγαίνοντας όλοι έξω γιαένα φανταχτερό βράδυ; Επιλέγουν ένα μεταλλικό συμπλέκτη ή λουράκια. Ψάχνετεγια κάτι εξαιρετικά-καθιερώνον τη μόδα; Απελευθερώστε σας boho στυλ με μιατσάντα cross body περιθώριο. Κλάση έξω για μια ημέρα παραλία; Δοκιμάστε έναόμορφα ριγέ tote τσάντα για τόσο μόδα και τη λειτουργία.
Μιλώντας για λειτουργία, τι θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμο από ένα καλά-επεξεργασμένο πορτοφόλι; Μετρητά για μεγάλη στυλ από Tumi και Lodis. Σακίδιακαι τσάντες αγγελιοφόρο είναι επίσης βασιλιάδες της χρησιμότητας, με τουςπολλαπλές θήκες και μοναδικά χαρακτηριστικά. JanSport, DaKine ®, και Χέρσελεφοδιασμού Co. όλα παραγωγή ποιότητας, σακίδια μόδα-εμπρός που μπορούν ναχρησιμοποιηθούν για το σχολείο ή σας καθημερινή μετακίνηση. Για πιο αυστηρήοδοιπορικά, τη διαμονή ενυδατωμένο με ένα πακέτο Ενυδάτωση Camelbak ®.
Αν περιπέτεια είναι αυτό που ζητάτε, να είστε βέβαιος να επενδύσουν σε έναποιοτικό κομμάτι των αποσκευών! Lipault ® Paris κάνει ελαφριά καρότσια και τοντροχοφόρο duffels που είναι τέλειο για να σας πάρει από το σημείο Α στο Β χωρίςεκείνη την παρενόχληση βαριά τσάντα. Pacsafe Anti-κλοπή τσάντες, πορτοφόλια,και τα πακέτα που είναι ανθεκτικό, ασφαλές, και ιδανικό για σας ταξίδια σε ξένες (ήαπλά απασχολημένος) εδάφη. Απολαύστε την ειρήνη του μυαλού όπωςπροσγειώνεστε στο Λονδίνο, ξεκαθαρίζετε Σαγκάη, ή κόμμα στο Παρίσι.


Έτσι, περιηγηθείτε μέσα από την μεγάλη μας γκάμα πακέτα κώλο, τσάντες,χαρτοφύλακες, και πάντα στο μεταξύ. Δεν έχει σημασία αν προτιμάτε μια τσάνταπου μιλάει για σας κοινή λογική ή την αίσθηση του στυλ. Είστε αναγκασμένοι ναβρείτε κάτι εδώ ότι το αγαπάτε!